Jotakin voi nyt ärsyttää kun laitan niin monta kirjotusta samalla kertaa ja eri laatikoihin. Se johtuu noista kategorioista kun nekin kerran piti laittaa niin tätä se sitten on =) Tässä mun piti nyt sitte esitellä keskeneräsiä hommia.

Ekana on kasa Jengaa joka ei oo mitenkää salasta. Siinä ois tulossa H:lle paksut lapaset, mulle paita ja takki. Ihanan äkkiä muuten neuloo tuolla Jengalla. Oisin saanu tuon villatakin loman aikana valmiiksi mutta unohin takakappaleen kotiin. Hihat tehään vasta sitten kun kappaleet on olalta yhdessä. Silmukat poimitaan sitten siitä. No sain kuitenkin reisussa etukappaleet tehtyä;

780819.jpg

Sitten mulla on meneillään tämmöstä hys hys hommaa. Pukin konttiin menevää juttua ;)

780820.jpg

Jotkut kyllä jo tietääkin mitä näistä on tulossa mutta vaikka "Moni tietää ja harva arvaa niin se joka tietää ei kerro" =) Pitihän nuitakin alkaa jo suunnittelemaan jotta kerkiää. Eihän sitä tiiä millon se neuletylsyys iskee. Eihän mulla kyllä koko innostuksestakaan ole kovin pitkää kokemusta niin en sitten tiedä voiko semmosta tylsistymistäkään tulla. Jos tulee, niin lankoja on sitten ainakin joka paikassa huutelemassa ja kiusaamassa..