Postiluukusta kolahti yllätys. En yhtään ollut muistanut odottaakkaan tuota uutta novitaa. Mutta nyt se on siis täällä =)

719599.jpg

Oli kiva tuo pienempi lehtinenkin. Prismasta löysinkin sitten lehden mainostamia halpoja Jenga lankoja. 3,5e kerä. Ihanaa! Nyt vihdoinkin voin tehdä yhden villatakin josta olen haaveillut. En vain ole oikein raaskinut ostaa tuota Jengaa niin paljoa kun siihen tarvii. Yhdessä käsityö kaupassa törmäsin hirvittävään kiskuri hintaan juuri Jengan kohdalla. 9e kerä! Sitävain pähkäilin että lopetetaankohan nyt Jengantuotanto kokonaan kun sitä noin halvalla kerran saa??? Vai onkohan tulossa uusia värejä??Aika näyttää.

Tarjoustalosta löysin myös hip hopia vielä. Alennuksessa sekin 1e per kerä. Kivaa! Siitä ajattelin myös villatakin kutoa. Sellaisen hieman pidemmän mallisen kun mulla on yksi kiva ohje siihen.                          

Saattaa muuten nyt mennä aikaa seuraavaan päivitykseen kun lähdetään koko porukka ,elukoineen kaikkineen, pohjoisempaan suomeen kesälomalle. Ensiviikon aikana olisi tarkoitus startata. Mitään tappoaikataulua meillä ei kuitenkaan ole. Mennään kun jaksetaan ja samoin tullaan. H:lla lomaa 29. päivään saakka.