Oikein mukava tapahtuma. Hurjasti kaikkia mielenkiintoisia juttuja. Ihan laidasta laitaan kaikenlaista mitä voi kuvitella kädentaitoihin liittyväksi. Kiveä, puuta, kirjoja, askartelujuttuja, rättikäsitöitä...En varmaan edes kyennyt aisteillani havainnoimaan kaikkea mahdollista. Itseäni henk.koht. tietenkin puoleensa veti loossit joissa hiemankin pilkisti lankaa. Hommasin itselleni lelun, josta olen jo jonkin aikaa haaveillut =) Ihana vempain, ei muuta voi sanoa. Wool Winder eli langankerijä.

1067680.jpg

Kissoillekkin on riittänyt huvia tästä. Pari iltaa on nyt tullut pyöriteltyä lankoja kerälle tuon avulla. Tähänkin jää koukkuun =) Muutama muukin lelu tuli ostettua. Hauska nyörimehiläinen, jonka mukana oli myöskin pompulantekohärveli. Chibi ompeluneulojen säilytystä varten sekä kuviolävistimiä.

1067684.jpg

Myisiköhän kukaan lisää tunteja vuorokauteen, että ehtisin tehdä kaikkia kivoja juttuja, joita mieleeni pälkähtää? Olisi tarvetta muutamalle lisätunnille...Se ei lienee yllätys kenellekkään, että ostin myös lankaa. Sukkalankoja enimmäkseen. Filonaa ja yksi kerä Red Heartsia.

1067685.jpg

Nekin ovat päässeet jo kerälle =) Yhden vyyhdin ostin virolaista 100% villaa.

1067686.jpg

Kolme kerää Wendy Fusionia. Päätyvät todennäköisimmin huviksi itselleni, samoin kuin tuo virolainenkin.

1067687.jpg

Ensi vuonna uudestaan?! =)