No niin nyt niitä kuvia sitten. Mulla on ollut joku ihmeen nyhräyskausi taas ja se tarkottaa sitä että töiden pitää olla yksinkertaisia. Niin yksinkertaisia että niitä voi tehdä vaikka silmät kiinni,joten mitään maata mullistavia keksintöjä ei ole luvassa..

Sukkia

1316882.jpg

Yllä olevat meni Lukakselle. Muuten lankana on nallea mutta ruskeav.sin raidallisissa tuo sininen raita on Anttilan minniä. On niin herkkuväri!

1316883.jpg

Iso raidalliset polvarit on Filonan sukkalankaa. On  muuten aivan ihanan pehmoista. Made in Turkey luki vyötteessä. Lanka tuli taannoin mukaan Tampereen käsityömessuilta. "Poikien väriset" sukat on neliraita Woolia ja tuosta keltaisesta langasta en ole varma mitä se on mutta paksuus ja ominaisuudet mun omalla näppituntumalla sopisi seiskaveikkaan. Sain tuon langan äidiltä joka oli saanut sen mun isosysteriltä. Terkkuja vaan Merville että se lanka on nyt täällä =) Noista en tiedä kenelle ne menee. Ehkä yritän myydä kirpparilla???

1316885.jpg 

Tuollaiset tossut syntyi nallesta. Piti kokeilla sitä Novitan ohjetta joka oli, muistaakseni, viime numerossa. En tajunnut sitä kantapään neulomishomaa ollenkaan joten viritin sen sitten omalla tyylillä. Onhan nuo ihan ok mutta ei mitenkään lumoavat =D

1316886.jpg

Kasa apupipoja. Lankoina on 7-veljestä ja muutama raita jussia. Näitä tulee luultavasti lisääkin. Who knows?

1316889.jpg

Jämälangat on saaneet kyytiä vaakatilkkujen muodossa. Vaaka ry:lle siis menossa. Aijalle terkkuja että ne osittain aika retrot jämälangat saavat nyt toteuttaa lämmintä mieltä näin hyväntekeväisyyden muodossa.  Siinäpäs oli nyt sitten tämän lauantain kuvarykäsy. Hauskaa viikonloppua kaikille!