*Huokaus*
Eemelille on tullut joku ihme angstailukausi. Se ärsyttää tahallaan noita "sisaruksia". Mä haluan puhua meiän kissoista kuin oikeista ihmisistä koska ne on mun lapsia. Mitään takeitahan ei siitä ole että ihan omaa vauvaa koskaan tulisikaan.
Mutta siis se Eemeli,jotain se angstaa. Johtuukohan noista kaksosista. Niiden tulon jälkeen on ollut melkosta meininkiä. Vaikka aina Eemeli on kyllä käyttäytynyt nimensä mukaan. Ei se paha poika ole,hieman itsepäinen  vain. Vaikka se esittää kovista niin kyllä se pohjimmiltaan melko pehmo on. Vittuuntuessaan se on yksi PIRU, mutta sitten kun se on rauhassa ja lutkuttelee käpäläänsä niin voi *lässynlässyn* kun se on niin hellunen =)
Nyt muutama päivä on tosiaan ollut aika sietämätöntä. Se kuseksii minne lystää. Kiusaa kaikkia. Yrittää raiskata kaksosia. ARGH!!

Jos voisin pelotella tontuilla niin tekisin sen =DKoska se ei ole mahdollista niin yritän vain luottaa siihen että kolttosista jää rysänpäältä kiinni että voin torua. Hyvästä käytöksestä toki kehutaan...Ihan niin kuin lapsiakin=)

659947.jpg