Myin jo maani tuossa alkuviikolla. Maanantaista asti on tuntunut samanmoisia tuntemuksia alavatsalla ku aina ennen menkkoja. Löysin kuitenkin helistimen sivuilta muitakin joilla on ollut sama kokemus alkion siirron jälkeen ja ovat kuitenkin tukevasti raskaana. On se hoitajakin kuulemma silloin keräyksen jälkeen puhunut asiasta, että ei kannata säikähtää jos samanlaisia kipuja tulee. Itse en muista moisesta mitään mutta Hannu kertoi. Ehkä olin sitten niin sekaisin että en vaan muista???

Jotain oireita on nyt ollut. Menkkamaisten kipujen lisäksi alavatsassa tuntuu tykytystä ja muljahteluja. Vihlontaa on myös havaittu. Toki nuo on normaalejakin tuntoja kun munasarjoja on neulalla sörkitty. Parina päivänä on ollut päänsärkyä. Siihen ei edes ole panadol auttanut. Nyt se on toki helpottanut. Jotain lievää jomotusta ohimolla tuntuu. Väsymys on myös ilmaantunut. Lugesteronin sivuvaikutuksena kai?? Pakkauksessahan sanotaan sen voivan aiheuttaa väsymystä ja huimausta. Tietysti sitä toivoo että nämä kaikki olisi raskauden oireita mutta eihän mulla vielä sellaisia voi olla. Kai sitä tulee tarkkailtuakin enemmän olotiloja kuin normaalisti. Olenhan nyt todennäköisesti lähempänä raskautta kuin koskaan ennen. En kuitenkaan uskalla oikein luottaa siihen että meidän kohdalle osuisi nyt se lottovoitto. Eihän ole osunut aiemminkaan. Kai sitä haluaa itseään säästääkkin jotenkin ettei pettymys olisi niin suuri.

On mulla jotain positiivisiakin mielenliikahduksia ollut tämän asian suhteen =) Yhtenä yönä näin unta että meidän vauva oli tyttö! Aiemminkin olen kyllä nähnyt vauvaunia mutta ne on olleet jotenkin hämäriä. Vauvaa ei ole näkynyt aiemmissa unissa mutta se on ollut jotenkin muuten läsnä. Nyt uni oli ihan selkeä. Tai no selkeä ja selkeä. Hyppeli paikasta toiseen mutta silti. Toinen mikä on tietysti pitänyt laskeskella niin on laskettuaika. Jos nyt onnistaa niin saatais oma nyytti arviolta 11.helmikuuta =) IHANAA!!!