Kai mun pitää sitten tätä lapsettomuus asiaakin hieman pyöritellä. En kyllä haluais tai haluaisin mutta kuitenkaan en... Tämä kesä on jotenkin menny niin mukavasti ku ei ole tarvinu ajatella niin paljon kyseistä asiaa mutta syksy lähestyy ja hoidot lähestyy. Kuuluminen on tässä asiassa nyt se että ollaan H:n kanssa päätetty ottaa hieman takapakkia tässä asiassa. Syy siihen on onnistumisen mahdollisuus tällä hetkellä. Painoa kun on käsketty pudottaa jotta mahdollisudet (ehkä) paranisivat. No me mietittiin sitä ja ajateltiin sitten kuitenkin siirtää ainakin ivf  hieman myöhempään. Ihan sen takia että kun kyseessä on aika raskas ja kallis hoitomuoto niin harmittaisi ihan vietävästi jos onnistuminen todella on kiinni painon pudotuksesta. Itse en välttämättä ole kovin vakuuttunut asiasta mutta tuskin laihduttamisesta haittaakaan on joten jos siitä on apua niin haluan sitä kokeilla.

Mielessä kuitenkin on ajatus että jos hoitoa ei tarvistisi kokonaan keskeyttää. Voisi vaikka kokeilla vielä clomeja. Jotkuthan ovat niilläkin onnistuneet. Pitää kuitenkin vielä keskustella asiasta lääkärin kanssa. Poli aukeaa 20.8. En kyllä yhtään tiedä onko "takapakin" ottaminen mahdollista mutta sittenhän se selviää.

En jaksa enää kuunnella yhtään mätkätystä läskeistä ja niiden vaikutuksesta hedelmällisyyteen. Saatikka sitten pirujen maalailua seinälle mahdollisista raskauskomplikaatioista. Jos nyt vielä jatkan kirjoittamista siitä mitä lääkärit minulle täällä omassa sairaalassa ovat sanoneet niin raivo nousee pintaan ja sitä myötä uhma joten parempi että en sitä enää mieti.

Julistan läskitaiston alkaneeksi!!!

Mulla on todisteitakin. Söin tänään ituja. Kirjaimellisesti =)

780825.jpg 

Saatan olla sivistymätön mutta makunystyröilleni nuo olivat ihan uusi tuttavuus. Aika voimakkaalle herneelle ne minusta maistui. Ehkä niihin voisi tottua tuttujen ja turvallisten tomaatti,kurkku,salaatti sekoitusten lisäksi. Tänään hieman kyllä puistatti mutta eikös sitä niin sanota että jokin uusi maku vaatii kolmen kerran maistattelun jotta siihen tottuu...Niin ja en nyt sitten meinaa ihan rehun syöjäski heittäytyä mutta syytä niitä on kuitenkin lisätä ja motivaatio pysyy paremmin kohdillaan kun kokeilee uusia juttuja. Oikeastaan uusien elämäntapojen opettelu on kivaakin vaikka se välillä leipäännyttää ja aiheuttaa vastarintaa.

Mähän olen laihduttanut monia monia kertoja. Aina uudestaan. Ehkä se asia ei ole vaan sisäistynyt kunnolla. Mitenköhän sen motivaation sais pysymään ihan kympillä mukana että jaksais elää terveellisesti aina. Pitäisköhän mun teipata jotain munasolujen ja siittiöiden kuvia tuonne meidän jääkaapin oveen =D Se kun nyt tällähetkellä on suurin asia mistä tarttua kiinni. Onhan toki sitten muitakin mutta en koe niitä niin suurta motivaatiota antaviksi...