Mun pukki kulkee hieman jälkijunassa tänävuonna kun pari pakettia on vielä toimittamatta. Pohjoisen lahjat menee sitten mukanani uuden vuoden jälkeen kun menen sinne päin.
Kotikutoisista paketeista paljastui tällä kertaa seuraavanlaisia lämmikkeitä;

Huopasesta tossut appiukkokokelaalle
2192660.jpg

Anoppikokelaalle salomoninsolmuhuivi veikasta

2192674.jpg

Teemun tädille tällanen siksak-huivi. Lankana Halpa-hallista ostettu Pilvi niminen lanka,joka on täysin akryylia eli lämpöarvoa ei taida juurikaan olla mutta kevääksi varmaan ihan kiva. Ainakin Anu oli tykännyt huivista ja se on pääasia =)
2192678.jpg

Omalle mammalle menee tällainen kaulahuivi. Ohje on Novitan lirpakkeesta ja lankana jälleen seiskaveikka
2192681.jpg

Isä saa myös kaulaliinan kalastajaneuleen mallineuleella tehtynä. Se on vielä puikoilla mutta ihan vastaava kuin tämä huivi jonka tein viime jouluna Juhalle. Väriltään vain on vihreä.

1171094.jpg

Nyt voisi lähteä saunaan pesemään vielä viimeiset vuoden 2008 pölyt *heh*
Olkaahan varovaisia rakettien kanssa =)

***
Pitää vielä lisätä miten pukki minua lahjoi kun äsken unohtui. Mun paketeista kuoriutui tietenkin suklaata, neljä kerää nallea ja yksi veljes, makuupussi,palapelin kokoamisalusta,tyhjiä dvd-levyjä...siinäpä ne taisivat ollakkin. Minä ja Teemu saatiin yhteisesti kaksi jouluista pöytätablettia ja leffaliput (elokuvan saa itse valita,kiva!)niin ja suklaata =)
Niina kiittää!
Pohjoisesta on kuulunut huhua että pukki ois vahingossa vienyt sinne paistinpannun ja sormikkaat. Saan ne mukaani sitten myöhemmin.